2015-01-07 15:45:27• hírek • Szatmár.ro

A közösség prófétai hivatása

Lelkinapot tart január 10-én a Keresztény Élet Közössége egyházmegyei csoportja.

A Szatmári Római Katolikus Egyházmegye több pontján is működnek közösségek, csoportok, melyek kapcsolódnak a Keresztény Élet Közösségéhez (KÉK). Ez utóbbi egy nemzetközi lelkiségi mozgalom, melynek világszerte vannak leágazásai, lelkiségét tekintve szentignáci, vagyis Loyolai Szent Ignáchoz szellemiségéhez kötődik, működése lelkigyakorlatokon alapszik.

Szatmárnémetiben január 10-én, szombaton, délelőtt tizenegy órától tart lelkinapot a Szent István teremben a Keresztény Élet Közösségének egyházmegyei csoportja. A téma a közösség prófétai hivatása lesz, olyan kérdéseket feldolgozva, mint: Mit jelent prófétának lenni, vagy hogyan lehet egy közösség prófétai? A témában alkalom nyílik együttgondolkodásra, beszélgetésre, a közös ima, elmélkedések mellett.

A programot Kujbus Márta, Világiak Irodája referense és önkéntes munkatársai szervezik, és szeretettel várják azokat is, akik eddig még nem kerültek közvetlen kapcsolatba, de érdeklődnek a szentignáci lelkiség iránt, szeretnék megismerni a Keresztény Élet Közösségét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: